در بازنشستگی و مستمری توسط (150 امتیاز)
اگر در سه سال آخر باز نشستگی  (90 ، 91 ، 92 ) حقوق دریافتی همون حداقل حقوق ماهیانه اعلام شده هر سال باشد.

حاصل میانگین این سه سال از حداقل حقوق ماهیانه آن سال کمتر میباشد.

آیا برای ایشان حداقل حقوق ماهیانه در نظر گرفته می شود یا حقوق میانگین محاسبه شده؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام در مواردی که حقوق واریزی بیمه حداقل باشد مبنای محاسبه و پرداخت همان حداقل مزد زمان بازنشستگی محاسبه و اعمال میگردد و نیازی به محاسبه میانگین سالهای پرداختی نمیباشد