در لیست بیمه توسط (340 امتیاز)
نمایش از نو توسط
اگر کارفرما شرکت باشد و عمدا کد بیمه نگرفته باشد.وکلیه اقدامات اجرایی را به نام حقیقی(مدیرعامل) انجام دهد از بیمه کردن کارگران معاف میشود؟
اگرکارفرما بنا به نیاز درپرزه های ساختمانی خود از اشخاصی که کارگر ساختمانی نیستن درسمتهای استفاده کند ملزم به بیمه کردن انها براساس قانون148 میباشد؟
از کمک شما بسیار سپاسگذارم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

به استناد ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به واریز حق بیمه پرسنل خود از روز اول کارکرد می باشند و نگرفتن کد بیمه دلیل بر بیمه نکردن کارگر نمی باشد و شما می توانید با مراجعه به اداره کار محل مربوطه نسبت به ثبت دادخواست و الزام کارفرما به واریز حق بیمه اقدام نمائید.