در مفاصا حساب بیمه توسط (3,660 امتیاز)
در صورتی که کارفرما دفاتر قانونی (دفتر نویسی) نداشته باشد حسابرسی چگونه انجام خواهد شد؟
2 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
مطابق با تذکر درج شده ذیل بند الف بخش اول بخشنامه 3/11 درآمد سازمان تأمین اجتماعی، در صورتی کارفرما دفتر قانونی نداشته یا دفاتر نانویس داشته باشد، بازرسی بر اساس سایر مدارک موجود و اختیارات قانونی سازمان (ذیل ماده 40 قانون تأمین اجتماعی) انجام و محاسبه خواهد شد.