در پرداخت حق بیمه توسط (3,570 امتیاز)
پرداخت حق بیمه قرارداد شامل حال چه اشخاصی (حقیقی یا حقوقی) می شود و شامل چند بخش است؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

به طور کلی (بر اساس بخشنامه 3/11 درآمد سازمان تأمین اجتماعی) پرداخت حق بیمه قرارداد تنها برای اشخاص حقیقی که به تنهایی موضوع قرارداد را به انجام رسانده باشند موضوعیت ندارد. لذا کلیه قراردادهای شرکت ها و اشخاصی که به صورت جمعی طرف قرارداد هستند، مشمول پرداخت حق بیمه قرارداد خواهند بود.

بر اساس بخشنامه 14 درآمد سازمان تأمین اجتماعی، کلیه قراردادها به دو بخش عمرانی و غیر عمرانی تقسیم می شوند و از آنجایی که این سازمان اختیارات قانونی محاسبه و تعیین ضریب دستمزد در مشاغل و موارد خاص را دارد، اقدام به محاسبه ضرایب بیمه ای برای قراردادها کرده است.

به عنوان نمونه ضرایب بخش عمرانی 6/6% (برای بخش مکانیکی) و 6/15% (برای بخش غیرمکانیکی) است. این ضرایب برای بخش غیر عمرانی به ترتیب 78/7 و 67/16 درصد خواهد بود.

روش حسابرسی و محاسبه مفاصا حساب تامین اجتماعی در انواع قرارداد