در پرداخت حق بیمه توسط (3,600 امتیاز)
کدام وجوه و مبالغ پرداختی مشمول کسر حق بیمه می باشد؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

طبق بند 1 از بخش چهارم بخشنامه 3/11 جدید درآمد، کلیه وجوه پرداختی به کارکنان به استثنای موارد زیر مشمول کسر حق بیمه می باشد.

  1. باز خرید ایام مرخصی (در حدود مقرر در ماده 64 قانون کار)
  2. هزینه سفر و فوق العاده مأموریت (به شر ط ارائه مدارک مثبته)
  3. کمک هزینه عائله مندی حق اولاد- (حداکثر تا میزان قابل پرداخت طبق ماده 86 قانون)
  4. حق همسر به کارکنان
  5. عیدی قانون کار و پاداش نهضت سواد آموزی
  6.  کمک هزینه مسکن و خوار و بار در ایام بیماری
  7. حق شیر و حق تضمین (کسر صندوق)
  8.  خسارات اخراج و مزایای پایان کار (حق سنوات)
  9. شاغلین تحت پوشش سایر صندوق های بیمه و بازنشستگی دولتی