در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (3,570 امتیاز)
بیمه هایی که شرکت های دانش بنیان (کارفرما) باید اخذ کنند چند نوع است؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

به طور کلی بیمه به دو بخش بیمه های اجباری و بیمه های اختیاری تقسیم می شوند.
بیمه های اجباری، بیمه هایی است که از وظایف حکومت هاست و بر طبق قوانین کار وضع شده است. در کشور ما نیز بر اساس قانون کار و قانون تأمین اجتماعی این وظیفه از سمت دولت به سازمان تأمین اجتماعی محول شده و کارفرمایان را موظف به برقراری آنها برای کلیه کارکنان خود کرده است.

بیمه های اختیاری نیز بیمه هایی هستند که صاحبان کارگاه و حرف گوناگون به تناسب فعالیت های خود آنها را از شرکت های عضو مجموعه بیمه مرکزی ایران اخذ می کنند. (در اصطلاح بازار به آنها بیمه بازرگانی می گویند) مانند بیمه های آتش سوزی، بیمه مسئولیت، بیمه عمر و... که توسط تمامی شرکت های بیمه ارائه می شوند.