در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
با سلام و احترام
حقوق بیکاری دی ماه بنده واریز نشده بعد از مراجعه به شعبه گفتند چون بازرسی انجام نشده واریز نشده در خواست بازرسی رو دادم  حالا چند تا سوال داشتم :
1. آیا قبلش زنگ می زنند برای بازرسی ؟
2. چه سوال هایی رو می پرسن؟ آیا اینکه خونه کجا باشه  مالک باشی یا مستاجر باشی یا از این جور چیزا توی قطع بیمه تاثیری داره؟
3.من بعد از 10 ماه واریز حقوق گیر دادن که باید بازرس بیاد. آیا  معلوم میشه که بعد از مراجعه اول و حضور داشتن در خانه ، دوباره کی میان ؟
4.آیا اگه بازرس بیاد و در خانه نباشیم حالا مثلا واسه خریدی چیزی بیرون باشیم  چند دقیقه ای منتظر می مونه که برسیم خونه؟
تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام از روزی که تقاضای بازرسی دادید معلوم نیست در چه زمانی وتاریخ دقیقی مراجعه میکند وهمه احتمالات رو باید در نظر گرفت امروز بیاد درب منزل شما مجدد دو روز دیگه بیاد اومدن بازرس اصلا مشخص نیست در ضمن مستاجر یا صاحب خونه بودن ربطی به بازرس ندارد در صورت نبودن در منزل تصمیم با بازرس میباشد که منتظر بماند یا برود یا برگردد هیچ احتمالی نیست پس باید همه احتمالات در نظر گرفته شود