در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (210 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید
من شرکتی که الان مشفول به کار هستم، برج اول بیمه من پرداخت نشده است که مربوط میشه به 95/06
آیا ممکن هست بدون شکایت و اعلام به کافرما، بیمه من واریز بشه؟ یا حتما باید شکایت کرد؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه در همان شرکت مشغول بکار می باشید میتوانید فرم ادعای سابقه را از شعبه مربوطه تامین اجتماعی دریافت نمائید و پس از تکمیل فرم مذکور و تائید و امضای کارفرما به همراه مدارکی که ثابت نماید شما در ماه شهریور مشغول بکار بوده اید به شعبه مربوطه ارائه نمائید در غیر اینصورت می بایست از طریق اداره کار محل مورد نظر و ثبت دادخواست اقدام نمائید.