در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام.من 14ماه دریک شرکت بعنوان بازاریاب مشغول باکارهستم. قراردادهای این شرکت به صورت فرمالیته سه ماهه انجام میشه وهیچکدام ازبندهای قرارداد انجام نمیشود.

تاکنون مرا بیمه نکرده اند و حقوق هرماه هم بعد از دو ماه پرداخت میکنند.

میخواستم بدانم اگرشکایت کنم میتوانم حق وحقوقم رابگیرم؟درضمن این شرکت 30میلیون سفته بعنوان ضمانت ازمن دریافت کرده که الان یک چک برگشتی ازمشتری امده که دروجه شرکته وچون وصول نمیشود میخواهند به پای من تموم کنند.این درشرایطی هست که درقراردادشان هیچ حرفی از چک برگشتی نشده.
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

شما میتوانید از طریق ثبت دادخواست در اداره کار محل مربوطه نسبت به الزام کارفرما به واریز حق بیمه و حقوق معوقه خود اقدام نمائید و کارفرما مکلف به پرداخت حق بیمه و حقوق معوقه شما می باشد. در خصوص سفته و چک برگشتی می توانید با وکیل دادگستری مشاوره نمائید.