در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
تعیین دستمزد یک کارگر بر حسب سابقه کار در شرکت یا کارگاه چگونه است مثلا من از سال1387 تا الان ک آخرای سال 95 هست تو ی شرکت مشغولم حقوق دریافتی بنده بدون اضافه کار چ میزان میباشد ممنون میشم جواب بدید
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
دستمزد سال 1387جنابعالی براساس بخشنامه های سالیانه دستمزد شورای عالی کار همه ساله طبق درصد افزایش یافته حقوق باید افزایش قانونی پیدا کند ..