در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (340 امتیاز)
1.در دادخواست از دیوان عدالت باید تمامی مطالبات خود را مانند دادخواست اداره کار ذکر گنم؟
2.ایاامکان ضمیمه گردن مدارک به دادخواست دیوان وجود دارد؟
3.ایا در دیوان پرونده بنده که در استان دیگر است را
مورد مطالعه وبررسی قرار میدهند؟
4.ایا در دیوان باید خود حاضر باشم ویا وکیل بگیرم؟
5.ایا رای دیوان در یک مرحله صادر میگردد؟
از گمک شما کمال تشکر را دارم.
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
فرجام خواهی در دیوان از طریق تنظیم دادخواست در فرم مخصوص انجام میگردد . موضوع اعتراض به رای صادره و شکایت از هیات حل اختلاف صادر کننده رای باید باشد .. کپی مدارک و مستندات باید ضمیمه دادخواست گردد . در هر استان دیوان عدالت اداری شعبه جداگانه دارد .

برای پیگیری چنانچه خودتان امکان حضورندارید باید به وکیل دارای پروانه وکالت وکالتنامه بدهید .

موفق باشید