در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (3,570 امتیاز)

مبلغ دریافت غرامت دستمزد ایام بیماری بعد از چند روز قابل دریافت است

1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام

غرامت دستمزد ایام بیماری از روز چهارم پرداخت میشود مگر در موارد زیر

  1. در صورتی که بیمه شده در دوران استراحت در بیمارستان بستری شده باشد.
    • در این مورد مدت بستری شدن در بیمارستان مدنظر نیست چنانچه بیمه شده به مدت چند ساعت نیز در بیمارستان بستری شده باشــد و یا در واحد درمانی تحت عمل جراحی سرپایی قرار گرفته و ترخیص شده باشد، کسر سه روز اول لزومی نخواهد داشت.
  2. استراحت هایی که به دلیل بیماری حرفه ای و حادثه ناشی از کار و یا عواقب بعدی آن تجویز میشود.
  3. استراحت ناشی از بیماریهای حرفه ای (بیماری مرتبط با کار) باشد.
  4. در صورتی که بیماری شخص در ادامه بیماری قبلی باشد و در موارد مشابه قبلی ۳ روز اول بیماری کسر شده باشد.
  5. مرخصی استعلاجی جانبازان انقلاب اسلامی.
    • غرامت دســتمزد پرداختی به جانبازان بیمه شــده معادل صد درصد متوســط حقوق و مزایای وی خواهد بود، مشروط بر اینکه از حداقل دستمزد زمان بیماری کمتر نباشد.
  6. غرامت دستمزد بیمه شــدگانی که به علت همکاری با نیروهای مسلح مجروح میشوند معادل ۱۰۰ درصد آخرین مزد است.
  7. در صورتی که بستری شــدن بیمه شده ضروری تشخیص داده شود، ولی به علت نبودن تخت خالی معالجه سرپایی انجام پذیرد.
  8. مراجعات اورژانسی به مرکز درمانی مشمول کسر ۳ روز اول نیست.
    • در مواردی که معالجه صرفا به ســبب بیماری عادی باشد یا معالجه به صورت سرپایی انجام شودغرامت دستمزد از روز چهارم پرداخت می شود.
اطلاعات تکمیلی در :