در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (570 امتیاز)
سلام من قبلا در یک آرایشگاه حدودا دو سال کار کردم (سال ۹۱ الی ۹۳) متاسفانه درخواست نکردم مرا بیمه کند، و کارفرما هم چیزی در اینمورد نگفت.

آیا حتی یک درصد امکان دارد که بخواهم آن دو سال را برایم بیمه کنند و اگر کارفرما نخواهد چه میشود و بدتر اینکه نزدیک سه ساله که اونجا کار نمیکنم
لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به واریز حق بیمه شما میباشد. در صورتیکه مدارکی دال بر اشتغال در آن کارگاه دارید میتوانید با ثبت دادخواست در اداره کار محل مربوطه و الزام کارفرما به واریز حق بیمه اقدام نمائید.