در قانون کار و قرارداد کار توسط (110 امتیاز)
باسلام . اینجانب در کارگاه جوشکاری  درب و پنجره سازی پدرم ب مدت ۱۵ سال سابقه دارم .

ازاین مدت ۱۵ سال ۱۰ سال ان کارگر های متفرقه ب صورت متناوب کار کرده اند و در مدت ۵ سال اخر   خودم و برادرم ب عنوان کارگر و پدرم ب عنوان کارفرما حضور داشته ایم . .

ایا این کارگاه خانوادگی محسوب میشود . ب چ صورت
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)

 برابر ماده 188 قانون کار صرفاً کارگران کارگاههای خانوادگی که انجام کار در آنها منحصراً توسط صاحب کار و همسر و خویشاوندان نسبی درجه یک از طبقه اول وی انجام می شود از شمول این قانون مستثنی شناخته شده اند و از طرفی برادر و خواهر به موجب ماده 1032 قانون مدنی جزء خویشاوندان طبقه دوم محسوب می گردند لذا به این اعتبار، کارگاهی که در آن کار توسط برادر و خواهر انجام می شود کارگاه خانوادگی تلقی نشده و مشمول قانون کار خواهد بود.

 موفق باشید