در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (340 امتیاز)
سلام
برای شرکتی براساس قرارداد شفاهی مبنی بر گرفتن نمایندگی فروش و فروش برخی واردات(خودرو) مدت چهارسال همکاری داشتم که نیاز به ساخت فروشگاه ونمایشگاه داشت بیمه رد نکرده در رای اول کارشناس اداره کار همکاریم را تایید کرده شرکت گواهی مبنی بر مدیت اجرایی، میزان حقوق و سابقه کاریم را به بانک ارسال نموده است.

 شایان ذکر است : در19ماه اول کارم کار به شرکت دیگری در شهر دیگر مشاور تلفنی خهت فرصت های کاری جدید وغیره داده ام و ان شرکت 19ماه را بیمه کارگر ساده رد کرده است.

1.ایا براساس قانون148شرکت موظف به ارسال بیمه میباشد؟

2.در گواهی حقوقم 2/5میلیون درج شده کارفرما حقوق همان ماه را 2/5بحسابم واریز کرده است ولی کارفرما بدون مدرک حقوق را بسیار کمتر گفته.ایا حقوقم برمبنای گواهی و وجه واریزی محاسبه میشود؟

3.ایا امکان معاف کردن کارفرما از رد کردن بیمه من وجود دارد؟

4.برای دادن دادخوست به دیوان عدالت اداری نیاز به چه مدارکی وچه مراحلی است؟

از لطف وکمک شما بسیار سپاس گذارم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

به استناد ماده 148 قانون کار، کارفرما مکلف به واریز حق بیمه کارگر می باشد. در صورتیکه گواهی کار ، فیش حقوق و یا واریزی حقوق شما نشان دهد که شما مبلغ 2500000 تومان حقوق دریافت نموده اید، ملاک محاسبات شما در مراجع حل اختلاف ، رقم مذکور خواهد بود.و در صورتیکه رای مراجع حل اختلاف قطعی شده و می خواهید در دیوان ثبت دادخواست نمائید، می بایست مدارک مذکور را برای ثبت دادخواست در دیوان عدالت اداری ارائه نمائید.

برای توضیحات بیشتر می توانید با شماره های ذیل تماس بگیرید.