در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (120 امتیاز)
سلام برای من بیمه کامل 4 ماه رد شده ولی حقوقی دریافت نکردم میتونم از طریق اداره کار مزایا و حقوقم را دریافت کنم؟قرارداد کتبی هم ندارم
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

بله شما میتوانید با مراجعه به اداره کار محل مربوطه و ثبت دادخواست مبنی بر الزام کارفرما به واریز حقوق و مزایای خود اقدام نمائید حتی اگر قرارداد هم نداشته باشید می توانید با سایر مدارک اقدام کنید.