در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
سلام
پدر من از سال 1354 قبل از انقلاب تا سال 1369 بعد از انقلاب حدود 15سال  برای شرکت ساختمانی پارکت کار کرده است اما به تازه گی که سن ایشان به 61 رسیده قصد درخواست مستمری داشتیم که متوجه شدیم این شرکت فقط 4سال بیمه برایش رد کرده نه 15سال ایا الان با گذشت 30 سال از این جریان میشود کاری کرد لطفا راهنمایی کنید. باتشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به واریز حق بیمه کارگر می باشد. در صورتیکه مدارکی دال بر اشتغال پدرتان دارید می بایست با ثبت دادخواست در اداره کار محل مربوطه و الزام کارفرما به واریز حق بیمه پدر خود اقدام نمائید.