در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (130 امتیاز)
سلام من قبلا در مهد کدوک کار میکردم و ۳ ماه توسط کارفرمام بیمه شدم ولی از اونجایی که هی یک ماه برام بیمه رد میشد یک ماه نه رفتم و اون سه ما رو انداختم روی بیمه خویش فرما و خودم خودم رو ببمه کردم

 الان حدود یک سال بیمه خویش فرما دارم به علاوه اون سه ماهی که تونستم سابقمو به این بیمه خویش فرما اضافه کنم

 حالا میخوام ببینم الان چون در مجموعه جدیدی مشغول به کار هستم میخوام ببینم میتونم سوابق برگردونم به بیمهای که کارفرمام میخواد انجام بده
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
بله شما می بایست بیمه خویش فرمایی خود را قطع و شماره بیمه خود را به کارفرما داده تا برای شما بیمه واریز نماید