در قانون کار و قرارداد کار توسط
تلفن و آدرس اداره کار مشهد رو میخواستم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

ساختمان شماره یک اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی

دفتر مدیر کل - امور اداری و مالی - اداره حراست- حوزه کارآفرینی و اشتغال - روابط عمومی - اداره روابط کار - اداره آموزش و ترویج تعاون- فناوری اطلاعات و ارتباطات  -
میدان فردوسی - ابتدای بلوار شهید صادقی

ساختمان شماره دو اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی

اداره بازرسی کار -رسیدگی به شکایات کارگری و کارفرمایی- واحد مشاغل سخت و زیان آور - واحد تشکیل ، توسعه و نظارت بر تعاونی ها - اداره حسابرسی و رسیدگی به شکایات حوزه تعاون - مسکن مهر - واحد بیمه بیکاری - -اداره اشتغال اتباع خارجی- واحد تشکلات کارگری و کارفرمایی
بلوار خیام - تقاطع ارشاد - جنب اداره ثبت اسناد

 مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت و بهشدا کار شمال شرق کشور

مرکز تحقیقات و تعلیمات
8685001
بلوار وکیل آباد - هفت تیر 23

تربیت بدنی کارگران استان

مجموعه ورزشی شماره یک کارگران و ریاست تربیت بدنی کارگران استان
7267111
میدان فردوسی - ابتدای بلوار شهید صادقی