در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (6,510 امتیاز)
در بیمه مشاغل آزاد ایا میتوان دفترچه در مان را نگرفت و به جای آن بیمه سلامت ایرانیان دریافت کرد؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بله می توانید ، در صورتی که در قرارداد با تامین اجتماعی گزینه مربوط به خدمات درمانی را انتخاب نکنید

انواع پرداخت در بیمه مشاغل آزاد :

  • بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی با ۱۴ درصد (۱۲ درصد سهم بیمه شده + ۲ درصد سهم دولت)
  • بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی با ۱۶ درصد (۱۴ درصد سهم بیمه شده + ۲ درصد سهم دولت)
  • بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی ۲۰ درصد ( ۱۸ درصد سهم بیمه شده + ۲ درصد سهم دولت)
  • بازنشستگی، فوت، ازکارافتادگی کلی و درمان، با ۲۰ درصد دستمزد توافق‌شده همراه هزینه درمان به صورت سرانه(۱۸ درصد سهم بیمه شده + ۲ درصد سهم دولت + سرانه درمانی)

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری