در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
خودرو من ۴ سال پیش واژگون شد به غیر از خودم ۳ نفر داخل خودرو بودند که جزئی مصدوم شده بودند.

۲ نفرشون اومدند و شکایت کردند و از بیمه خودرو دیه شان پرداخت شد ولی نفر سوم به صورت سرپایی در بیمارستان مداواشد و رفت وشکایت نکرد ولی الان اومده ادعا میکنه بعد از اون تصادف دیسک گردن گرفته و نمیتونه کار کنه و دیه اش رو میخواد.

طرف اون موقع به پزشکی قانونی نرفته و بیمارستان که اعزام شده بود نوشته بود سرپایی مداواشده و مرخص گردیده .

سوالم اینه که طرف میتونه دیه اش از من بخواد و پزشکی قانونی بهش نظر میده که توی تصادف مشکل گردن پیدا کرده؟

و سوال دوم:اگر من محکوم به پرداخت دیه بشم بیمه شخص ثالث که ۴ سال پیش برای پرداخت دیه ۲ نفر قبلی استفاده شد دیه این اقا رو پرداخت میکنه یا نه من خودم محکوم به پرداخت دیه میشم چون اون موقع ماشینم بیمه داشت و این طرف خودش نیومد؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در صورتی که طبق نظریه پزشکی قانونی تایید شود دیسک بر اثر تصادف بوده و شما محکوم به پرداخت دیه شوید می توانید از بیمه نامتون که توی پروندتون توی اون زمان هست استفاده کنید