در سختی کار و مشاغل سخت توسط (110 امتیاز)
اینجانب تا تاریخ 94/05/31 بمدت 7245 روز سابقه سخت و زیان اور تایید شده دارم و مدت 1066 روز سابقه عادی دارم و بعد از تاریخ 94/05/31 تاکنون در همان شغل و کارگاه سخت وزیان اور مشغول بکار میباشم  چه تاریخی بازنشست میشوم باتشکر حسین
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر7245روز با ارفاق محاسبه شده و1066روز رو باهم جمع کنیم جمع میشود8311روز یعنی بیست ودوسال وهفت ماه سابقه دارید وچنانچه سن شما به 60رسیده باشد میتوانید درخواست بازنشستگی بدهیداماچنانچه سن شما به 60نرسیده باشد بایستی سابقه شما به سی سال برسد اما اگر 7245روز بدون ارفاق باشد با محاسبه ارفاق وجمع سوابق عادی سابقه شما سی ودوسال میشود که با داشتن 50سال میتوانید بازنشسته شوید