در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (110 امتیاز)
با عرض سلام .اینجانبه حدود ده سال به عنوان منشی در آموزشگاه زبان خارجه بصورت سه روز در هفته و روزی ۲تا۳ ساعت کار میکردم .

 آخرین حقوق    ماهیانه ام  ۵۰۰ هزار تومان بود . حدود یک سال میباشد که تسویه حساب کامل کرده ام .

آیا با توجه به تسویه‌حساب کامل و توافق لفظی آن زمان در خصوص بیمه نکردن اینجانب می‌توانم ادعای بیمه سالهای گذشته را از آموزشگاه مذکور بکنم وشرایط و نحوه محاسبه آن چگونه است. با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 11 آئین دادرسی کار ( قواعد آمره ) قواعدی هستند که با توافق نیز نمی توان از اجرای آن خودداری نمود ، از قبیل حداقل مزد قانونی و بیمه. لذا کارفرما به استناد ماده 148 قانون کار میبایست نسبت به واریز بیمه کارگر اقدام نماید و حق بیمه به نسبت ساعات و روزکارکرد محاسبه خواهد شد.