در بیمه نیروهای مسلح توسط (110 امتیاز)
سلام . برای شخصی که فقط 2سال (درسال 61و 62)
 تحت پوشش بیمه ارتش بوده ؛کارافتادگی ویا بازنشستگی تعلق میگیره؟؟
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود.

دوسال خدمتی که شما فرمودید باید دید چگونه خدمتی بوده و دلیل انفصال شخص از ارتش چه بوده و اینکه ازکارافتادگی وی در حین خدمت بوده یا خیر؟!

با فرض اینکه شخص مشغول به خدمت وظیفه بوده یا پرسنل قراردادی ارتش بوده باشد درصورتیکه ازکارافتادگی فرد در مدت زمان خدمت رخ نداده باشد به هیچ وجه مشمول بازنشستگی نمی‌شود.

درصورتیکه پرسنل رسمی ارتش بوده باشد و انفصال وی از خدمت به دلیل اخراج بوده هیچگونه حق و حقوق بازنشستگی به وی تعلق نمی‌گیرد.

حالتهای خارج از این موارد نیاز به بررسی بیشتر داشته و حصول نتیجه مثبت برای آن التزام به انجام کمیسیونهای پزشکی مربوطه و تاییدیه‌های سازمانی خواهدداشت.