در جریمه و بدهی بیمه توسط (600 امتیاز)
سلام

حق بیمه شهریور ماه (26 میلیون ریال) با 18 روز تاخیر، در 18 آبان پرداخت شده. اما ابلاغیه جریمه اش در بهمن اومده.

طبق قانون مبلغ جریمه، 2 درصد از حق بیمه (یعنی 520 هزار ریال) می شود. که با توجه به اینکه قبل از ابلاغیه، مبلغ بیمه پرداخت شده، 30درصد از این 2 درصد بخشیده می شود. یعنی مبلغ جریمه باید 364 هزار ریال باشد.

در صورتی که در ابلاغیه مبلغ جریمه، 623هزار ریال عنوان شده.

آیا امکان اعتراض وجود دارد؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

جریمه تاخیر لیست بیمه بصورت دستی حساب نمیشه و سیستمی می باشد . می بایست در همان تاریخ فیش جدید که بدهی هم لحاظ شده بود را دریافت و پرداخت می کردید.

بنظر من شما فقط اصل بدهی رو پرداخت کردید نه کل بدهی رو پس مشمول جریمه شدید و چیزی نیست که بشه بهش اعتراض کرد.