در جریمه و بدهی بیمه توسط (600 امتیاز)
سلام

در برگ ابلاغیه بدهی نام بانک و شماره حساب به منظور پرداخت جریمه ذکر نشده است.

نام بانک رو از کجا باید ببینیم؟

با سپاس
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

در برگه های ابلاغ بدهی هیچ وقت اطلاعاتی که شما گفتید وجود ندارد و شما باید از طریق اینترنتی( اگر ثبت نام کردید) و یا حضوری فیش پرداخت بدهی رو دریافت کنید تا بتوانید پرداخت کنید.

فیش بیمه بصورت نقدی فقط در بانک رفاه و بصورت شتابی قابل پرداخت در عابر بانکهای بانک تجارت و کشاورزی و رفاه و ملت می باشد و دارای شناسه پرداخت و شناسه قبض می باشد.