در جریمه و بدهی بیمه توسط (600 امتیاز)
سلام

می خواستم بدونم از کدام قسمت پورتال امکان دریافت قبض بدهی و پرداخت اینترنتی آن وجود دارد؟

از طریق پورتال ابلاغیه ها و میزان بدهی قابل مشاهده است اما گزینه ای در خصوص صدور فیش و پرداخت اینترنتی آن وجود ندارد.

باتشکر
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در حال حاضر در پرتال امکان صدور فیش نمی باشد و باید به صورت حضوری به شعبه تامین اجتماعی مراجعه نمایید.

لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی