در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام. من (مرد) به تازگی مستمری بگیر تامین اجتماعی شدم. همسر و دخترم تحت بیمه ی فرهنگیان هستند . پس نیازی نیست که برای دو نفر دیگه بیمه تامین اجتماعی بگیرم. چطوری می توانم هر دو را از تکلف خود خارج کنم و دفترچه و بیمه تکمیلی را فقط برای خودم بگیرم

؟ بیمه تکمیلی و طلایی فرهنگیان خوب است پس نیازی نیست که دو تا دفترچه برای خانواده بگیرم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام با مراجعه به واحد مستمریهای همان شعبه که حقوق میگیرید مراجعه کرده وفرم خارج کردن افراد تحت تکلف را تکمیل واز کفالت شما برای درمان خارج میگردند