در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید
من 15 سال سابقه خدمات درمانی دارم که بعد از 15 سال خدمت بازخرید کردم و الان با 13 سال سابقه تامین اجتماعی باز نشسته شدم وحقوقم بسیار کم است 350000 هزار تومان است و زندگی با این حقوق برایم بسیار سخت است قبلا برای ادغام رفته بودیم گفتند باید مابتفاوت 15 سال رو بدید یعنی 15 میلیون تومان که من با 350000هزار تومان توانایی پرداخت ندارم

لطفا راهنمایی فرمائید برای ادغام بدون پرداخت مابتفاوت چه اقداماتی لازم است انجام دهیم و آیا راهی برای ادغام بدون پرداخت هست یا خیر.        با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
متاسفانه فعلا برای ادغام بدون هزینه امکانی وجود ندارد