در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (110 امتیاز)
ایا مدیر عامل شرکت تعاونی که خود عضو هیت مدیر و مسئول فنی معدن همان شرکت میباشد میتواند.جزء لیست پنج نفر معافیت دار بیمه تامین اجتماعی رد شود.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر شما تنها مدیر عامل شرکت بودید ورابطه مزد بگیری با کارفرما داشتید میتوانستید از معافیت استفاده کنید چونکه شما جز سهامداران شرکت هستید ورابطه مزد بگیری ندارید طبق قانون جدید باید بیمه خویش فرما باشید