در سایر توسط (110 امتیاز)
من خارج از ایران زندگی می‌کنم اما فقط شهروند ایران هستم، والدینم بیمه نیستند و در سن بازنشستگی هستند، بالای ۶۵ سال سن دارند، آیا من می‌تونم خودم رو بیمه کنم و حق بیمه بیشتری بدهم و اونها رو هم بیمه کنم (غیر از بیمه‌ تامین اجتماعی) ؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام وقت بخیر.

در هیچ شرکت بیمه ای در حال حاضر این امکان وجود نداره.

اما در شعبه ما این امکان وجود داره تا شما با خرید بیمه نامه عمر از ما بتونین اونها رو تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی قرار بدین.

لطفا برای دریافت اطلاعات و مشاوره رایگان،همه رپزه از ساعت ۱۹/۳۰ الی ۱۸/۰۰ تماسی با بنده داشته باشید.