در بیمه درمان تکمیلی توسط (130 امتیاز)
سلام خسته نباشین به علت بالا بودن هزینه زایمان نیاز مبرم به بیمه تکمیلی  دارم

خواهشا  اگه کسی بیمه تکمیلی بدون انتظار یا 5 ماه و 6 ماههه سراغ داره کمکم کنه
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

در هیچ کجای ایران پهناور شما این امکان رو ندارین که خانم های باردار رو تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی قرار بدین،بعلت اینکه دوره انتظار داره ودر بیمه های تکمیلی گروهی بین ۹ تا ۶ ماه این دوره انتظار وجود داره.

در بیمه های تکمیلی خانوادهُ دوره انتظار یک سال هست.