در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام
بنده به مدت یکسال در دوتا پروژه ی یک شرکت کار میکردم.. در اول شهریور ماه برای سه ماه یعنی تا ۳۰ آبان با من قرارداد بسته شد اما قرارداد بر مبنای پایه کار بود در صورتی که حقوق دریافتی من ۴ میلیون بود.

در تاریخ ۱۹ شهریور سرپرست کارگاه به من گفت دیگه نیا و به حراست گفت ایشون رو راه ندید و گرفتن حقوقم رو هم منوط به امضا تسویه حساب کرد.

حال اگر من شکایت کنم با توجه به اینکه من تمایل به کار داشتم ولی کارفرما از ورود من امتناع کرد تا چه زمانی میتوانم از کارفرما حق و حقوق بگیرم و دیگر اینکه آیا حقوق من رو در صورت شکایت بر حسب حقوق پایه خواهد داد یا بر حسب فیش حقوقیم که عکسشم دارم؟
با تشکر از سایت خوبتون
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
فیش حقوق و پرینت واریزی ملاک دستمزد شما میباشد و براساس مزد دریافتی محاسبات صورت میپذیرد