در بازنشستگی و مستمری توسط (120 امتیاز)
باسلام معلول جسمی حرکتی متوسط (پرونده تشخیصی در بهزیستی و کد 10 رقمی دارم)

24 سال بیمه از نوع اجباری تامین اجتماعی دارم ، 45 سال سن دارم در بخش خصوصی کار می کنم

با توجه به رأی شماره 5 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری درخصوص ابطال تبصره 7 ماده یک تصویب‏نامه شماره 22686ک/ت3350هـ مورخ 6/3/1385 هیأت وزیران و حذف شرط سنی بشرح زیر

حکم مقرر در ماده واحده قانون نحوه بازنشستگی جانبازان انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی و معلولین عادی و شاغلین مشاغل سخت و زیان‌آور مصوب 1367 و تبصره 3 آن و همچنین مقررات اصلاحی قانون فوق‏الذکر مصوب 1383 در باب نحوه بازنشستگی مستخدمین معلولین (اعم ازجانبازان انقلاب اسلامی ایران و جنگ تحمیلی، معلولین حوادث ناشی از کار، بیماران ناشی از شرایط خاص کار و معلولین عادی) و شاغلین مشاغل سخت و زیان‌آور که وظایف مربوط به شغل آنان باعث بروز ناراحتی‏های جسمی و روحی می‏شود مقید و مشروط به شرط سنی خاصی نشده است، بنابراین تبصره 7 ماده یک آیین‏نامه اجرائی قانون اصلاح قانون فوق‏الذکر که مقرر داشته « حداقل سن بازنشستگی برای کلیه معلولین عادی، بیماران ناشی از شرایط خاص کار، معلولین حوادث ناشی از کار و شاغلین مشاغل سخت و زیان‌آور مشمول تبصره 3 قانون نحوه بازنشستگی جانبازان انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی و معلولین عادی و شاغلین مشاغل سخت و زیان‌آور مصوب 1367 به ترتیب برای مردان و زنان 50 سال و 45 سال می‏باشد» و با افزایش شرط سنی مذکور دایره شمول قانون را تضییق و محدود کرده است، خلاف هدف و حکم مقنن و خارج ازحدود اختیارات قوه مجریه در وضع مقررات دولتی تشخیص داده می‏شود و تبصره مزبور به تجویز اصل 170 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و ماده یک و بند یک ماده 19 و ماده 42 قانون دیوان عدالت اداری مصوب 1385 ابطال می‏گردد

می توانم تقاضای بازنشستگی نمایم.

باتشکر

اشتری
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

اگر از کارافتادگی شما بعد بیمه شدن باشد با ارائه معرفی از پزشک متخصص معالج می توانید کارهای ازکارافتادگی را انجام داده و در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی شرکت نمایید

اگر از بدو تولد باشد که امکان ازکارافتادگی وجود ندارد

برای بازنشستگی نشنیدم ، می تونید به قسمت مستمری شعبه خودتون مراجعه کنید