در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (300 امتیاز)
باسلام
در مورد بیمه مشاغل آزاد و مقدار مبلغی که باتوجه به مفاد قراداد پرداخته بشه چقدره

و آیا اگر تاسن 60 سالگی 10سال بیمه مشاغل آزاد رو بپردازه آیا بازنشسته میشه

واگر بازنشسته شه چقدر واریز میکنن
باتشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

مبلغ بسته به قرار داد شما فرق خواهد کرد ، اگر نسخه ای از قرارداد در دست شما وجود دارد ، مبلغ دستمزد روزانه مشخص است

مبلغ دستمزد روزانه ضربدر تعداد روز یک ماه ( که برای ماههای 30 روزه و 31 روزه متفاوت خواهد بود) ضربدر نرخ حق بیمه ( که نرخ 18، 14 ویا 12 درصد می باشد)

در بازنشستگی با 10 سال یک سوم حقوق تعلق می گیرد