در بیمه نیروهای مسلح توسط (650 امتیاز)
انواع های مختلف  بازنشستگی کارکنان پایور در قوانین استخدامی نیروهای مسلح کدامند؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

شرایط بازنشستگی نیروهای مسلح :

  1. بازنشستگی با حداقل 30 سال خدمت.
  2. بازنشستگی با حداقل 60 سال سن.
  3. بازنشستگی با تقاضای شخصی(کارکنان مرد با داشتن حداقل 25 سال سابقه و کارکنان زن با داشتن حداقل 20 سال سابقه).
  4. بازنشستگی به علت تعدیل سازمان(با داشتن حداقل 15 سال سابقه خدمت).
  5. معاف از خدمت  طبق رای هیئت های رسیدگی به تخلفات(با داشتن حداقل 20 سال سابقه خدمت).