در بیمه نیروهای مسلح توسط (650 امتیاز)
در بیمه نیروهای مسلح کمک هزینه ازدواج تحت چه شرایطی قابل پرداخت نمی باشد؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

در بیمه نیروهای مسلح کمک هزینه ازدواج در شرایطی زیر قابل پرداخت نمی باشد:

  1. تاریخ ازدواج فرد بازنشسته، وظیفه بگیر و فرزندان وی و یا فرد مستمری بگیر قبل از 01/01/1379 باشد
  2. کمک هزینه ازدواج قبلاً در زمان شاغلی یا بازنشستگی سرپرست و یا مستمری بگیر یک بار پرداخت شده باشد.
  3. بابت ازدواج های مدت دار (موقت)

تبصره : کمک هزینه ازدواج فرد بازنشسته یا وظیفه بگیر و یا فرزندان وی و کارکنان شاغل فوتی و فرزندان آنان، در صورتی که تاریخ ازدواج هر یک از آنان قبل از تاریخ پایان خدمت سرپرست باشد، بر عهده سازمان شاغلی مربوطه خواهد بود.