در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام . من در سال 90 مبلغ 15 میلیون تومان به بیمه تامین اجتماعی شمیران تجریش اوایل خیابان شریعتی بابت بدهی حدود 10 سال خودم و پسرم که در مغازه ورثه ای پدرم بودیم پرداخت کردم و تنها مدرکم یه شماره بیمه بود که آن هم مفقود شد .

الآن هم که میخواهم وارد سامانه بشوم بعداز وارد کردن کد ملی گذروازه میخواهد . لطف بفرمایید چگونه وارد سامانه بشوم و شماره بیمه ام را پیدا کنم .
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام برای وارد شدن به سایت سوابق بیمه نیازی به شماره بیمه نمی باشد

ابتدا باید در سایت سوابق ثبت نام نمایید و پس از دریافت پیام تایید می توانید سوابق خود را مشاهده نمایید

راهنمای ثبت نام در سایت سوابق بیمه