در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام، بنده حدودا به مدت دو سال به عنوان مهندس اجرایی در پروژه مسکن مهر مشغول به کار بوده که از تاریخ 1395/11/03 به صورت شفاهی از سوی کارفرما به من اعلام شد که نیازی به ادامه همکاری با من نیست و در واقع یک جور تعدیل نیرو انجام دادند.

 که وقتی من از کارفرما تقاضای ابلاغ کتبی این موضوع به خودم رو داشتم کارفرما از دادن نامه امتناع کرده، با توجه به اینکه قرارداد سال جاری (یعنی سال 1395) رو با من امضا نکردند و من هشت ماه حقوق معوقه از کارفرما طلب دارم، دادن این نامه رو مشروط به امضا قرارداد و امضا رسید بابت اینکه من تمامی مطالباتم رو دریافت کردم کردند، لازم به ذکره که بیمه اینجانب تا مهرماه 1395 در سایت تامین اجتماعی ثبت شده، با شرایط مذکور می خواستم بدونم چه راهکاری پیشنهاد می فرمایید تا من بتونم به حق و حقوق خودم رسیدگی کنم. با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با دردست داشتن مدارک و مستندات لازم به اداره کار محل و مراجع حل اختلاف مراجعه و نسبت به ثبت دادخواست اقدام فرمائید .