در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
با سلام , راننده سواری  با کامیون باربری تصادف کرده و مقصر شناخته شده و فوت کرده ,  مبلغ خسارت کامیون  پرداخت شده است , راننده کامیون با شکایت جدیدی مبلغی بعنوان خسارت بیکاری طلب کرده است ,"""" برای ۴۵ روز مبلغ ۴۰  میلیون """" ایا این شکایت وجه قانونی دارد , مبلغ خسارت بیکاری کامیون طبق قانون چقدر است , و بر چه مبنای تعیین میشود ,در ضمن در این تصادف  سه نفر از سرنشینان سواری فوت شده است با تشکر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله قابل پیگیری حقوقی می باشد و چون وسیله اکسب دارمد بوده مقصر موظف به جبران خسارات خواب ماشین می باشد و بابت میزان خسارات توسط کارشناس دادگستری تعیین خواهد شد و با اجتساب نوع کاربری و مدارکی که ثابت کند در طول این مدت خواب ماشین به ان میزان به ایشون خسارات وارده شده است،لازم می باشد