در بازنشستگی و مستمری توسط (180 امتیاز)

با سلام ، مهندس هستم و 30 سال در شرکتهای مختلف بیمه پرداخت نموده ام .

 میانگین 2 سال آخر حقوق 42,973,000 و میانگین 5 سال آخر 34,445,000 ریال می باشد که در مجموع نرخ رشد آن نسبت به ارقام بیمه کمتر است لیکن حقوق سال 93 نسبت به سال 92 حدود 48 درصد افزایش داشته که شرکتی که در آن کار میکردم بنا به نیاز به تخصص من و بر اساس ضوابط خود این افزایش را انجام داده است .

 در صورت امکان بفرمایید که حقوق بازنشستگی اینجانب بر مبنای میانگین 2 سال آخر پرداخت می شود یا میانگین 5 سال .

 ضمنا پرداخت حق بیمه 1.5 سال اخیر بصورت خویش فرما صورت گرفته است .  با تشکر از شما عزیزان

1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام چنانچه شما حکم کارگزینی مبنی بر ارتقا شغلی داشته باشید مشکلتان تقریبا حل میشود اما اگر در سازمان ارتقا رو نپذیرفتن با طرح شکایت در دیوان میتوان رای رو به نفع خودت بگیرید اما چنانچه ارتقا نداشته باشید و بدون دلیل حقوق افزایش داشته مسلما همان پنج سال میانگین محاسبه میشود