در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (120 امتیاز)
سلام من درسالهای 70 ال 76 در ساندویچ فروشی یکی از بستگانم کار می کردم الان که فهمیدم دران زمان خودش را بیمه کرده ولی برای من هیچ گونه حق بیمه واریز نمیکرد من هم توی فکر این چیزها نبودم ولی الان که خودش بازنشسته شده فهمیدم کلاه سر من گذاشته حقوق من به وسیله نقدی پرداخت میشد والان هم این ساندویچ فروشی چندین ساله برداشته شده ولی کارفرما را میشناسم ومیدانم منزلش کجاست من که نه مدرکی دارم ونه الان این ساندویچ فروشی بسته است ایا میتوانم به حقم برسم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 87 آئین دادرسی کار ، اثبات سابقه رابطه کارگری و کارفرمائی و سابقه کار به عهده کارگر می باشد ... در صورتیکه هیچگونه مدرکی ندارید و نمی توانید ثابت کنید ، چنانچه محل اشتغال دوره سالهای 70 الی 76 همچنان مشغول به فعالیت باشد به استناد ماده 93 آئین دادرسی کار میتوانید تقاضای بازرسی از محل کار خود را بنمائید.