در مفاصا حساب بیمه توسط (110 امتیاز)
مراحل گرفتن مفاصا حساب در شرکت های نرم افزاری جهت قرارداد پشتیبانی که با چندین کارفرما کار می کنند و تنها دارای سه کارمند می باشد و هر ماه لیست بیمه برای آنها ارسال می شود از تامین اجتماعی چگونه است؟
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)

طبق بند ه بخش سوم(بخس سوم: حالت خاص قرار دادهاي غير عمراني) ماده 38 چون شما شرکت حقوقی هستید مشمول بند الف همون بخش می شوید. و شرکت فنی محسوب میشودید و درصورتی که کارفرما شما رو درست معرفی کند به بیمه-میتوانید مفاصا حساب بیمه را بدون پرداخت حق بیمه و براساس همان لیست بیمه ای که رد می کنید دریافت کنید.

"ه- قرارداد هاي طراحي و ساخت نرم افزار و ارائه خدمات رايانه اي

قرارداد هاي كه موضوع آنها تهيه و نصب سخت افزار (رايانه ) ، طراحي و توليد نرم افزار و سيستمهاي مختلف عملياتي و اطلاعاتي و پشتياني نرم افزاري و سخت افزاري و تعمير و نگهداري آنها مي باشد ، در صورتي كه پيمانكار مربوطه داراي شخصيت حقوقي باشد طبق بند ((الف)) اين بخش عمل مي شود.