در بازنشستگی و مستمری توسط (190 امتیاز)
با سلام و سپاس فراوان

در مدت اشتغال به کار در چندین ماه مختلف در سالهای مختلف حق بیمه کامل پرداخت نشده است . به عنوان مثال در یک ماه 27 روز و در ماه دیگری 23 روز حق بیمه پرداخت شده است ( مجموع روزهایی که حق بیمه پرداخت نشده است حدود 300 روز در 29 سالی که بیمه پرداخت شده است) .

برای آنکه مستمری من مشخص شود چگونه دو سال آخر را محاسبه می کنند ؟

 مثلا اگر در یکی از ماه های دو سال آخر 20 روز بیمه رد شده باشد آنوقت ده روز کمبود را از ماه های قبلی در نظر میگیرند؟ برای انکه 10950 روز تکمیل شود باید 31 سال بیمه پرداخت کنم . ایا در محاسبه مستمری 31 سال در نظر گرفته می شود یا 30 سال ؟

با سپاس بابت پاسخ
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام وقتی که میگن میانگین دو سال آخر منظور اینه که میانگین 720روز آخری که حق بیمه پرداخت شده وبرای محاسبه آخرین خق بیمه رو در نظر میگیرن