در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (400 امتیاز)
بیمه عمر مکمل بازنشتگی پاسارگاد چیست؟
پورسانت بیمه نامه های عمر گروهی برای نماینده بیمه چقدر است؟
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

بیمه مکمل بازنشستگی پاسارگاد یک نوع از مدل های بیمه های اشخاص شاخه عمر می باشد که به صورت گروهی انجام می شود و بیمه گذار باید شخصیت حقوقی باشد و حد اقل پرسنل 20 نفر باید باشد و طبق لیست بیمه تامین اجتماعی انجام می پذبرد.

پوشش ها در مدت قرارداد فقط پوشش فوت می باشد با سقف 200 میلیون ریال. در انتهای مدت قرارداد فرد بازنشسته می شود که می تواند حقوق بازنشستگی دریافت کند.

در بیمه اصطلاح پورسانت وجود ندارد و به ان کارمزد می گویند که اگر نماینده هستید از مدیر فروشتان راهنمایی بخواهید و اگر نماینده نیستید با فردی که نماینده اجرا هست مذاکره کنید.