در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
در سایت سوابق بیمه رمز داده شده را قبول نمی کند چیکار کنم
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در صورتی که می خواهید ثبت نام کنید باید گذرواژه شرایط زیر را داشته باشد

توجه داشته باشید صفحه کلید به زبان انگلیسی (EN) باشد.

فرمت مجاز جهت ثبت گذرواژه :

  • باید با کاراکترهای لاتین باشد. باید با یک حرف آغاز شود .
  • باید حداقل شامل یک حرف بزرگ ، یک حرف کوچک و یک عدد باشد.
  • گذرواژه نباید شامل نام ، نام خانوادگی و کد ملی باشد.
  • فقط کاراکترهای لاتین حرف و عدد و ! # $ % & مجاز می باشند.
  • طول گذرواژه نباید کمتر از ۸ کاراکتر باشد.

نمونه گذرواژه که سایت سابقه قبول می کند مانند:  Bidbarg#95 یا #Bidbarg95

اگر ثبت نام کرده اید و گذرواژه را فراموش کرده اید می تونید پاسخ سوال زیر رو مشاهده نمایید:

ضمن برای مشاهده سایت سوابق و استفاده از آن بهتر است از آخرین ورژن مرورگر فایرفاکس استفاده نمایید
دانلود آخرین ورژن مرورگر فایر فاکس = https://www.mozilla.org/en-US/firefox/products/

اطلاعات تکمیلی در  :

سابقه بیمه