در بیمه درمان تکمیلی توسط
شرایط بیمه درمان تکمیلی انفرادی یا خانوار بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان چیه؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بیمه روستایی بیمه درمانی ندارد و روستاییان برای پوشش درمانی می تونن از بیمه سلامت روستاییان استفاده نمایید

در زمینه بیمه تکمیلی در حال حاضر بهترین طرح که فقط مخصوص روستا ها می باشد مربوط به بیمه برکت (وابسته به بنیاد برکت ) می باشد

در صورتی که در روستا و یا شهر زیر 20 هزار نفر زندگی می کنید می تونید برای این بیمه استفاده نمایید

 مشاوره رایگان خرید بیمه  در www.bidbarg.com