در سختی کار و مشاغل سخت توسط (110 امتیاز)
یکی از بندهای تبصره 24 برنامه ششم توسعه کاهش سنوات ارفاقی مشاغل سخت از 10 سال به 5 سال برای مشمولین تامین اجتماعی است .آیا این بند هم حذف شده است؟
2 پاسخ
توسط (160 امتیاز)
سلام امروز برا بازنشستگیم تامین اجتماعی مشهد بودم.بخش مشاغل سخت یه نامه ی جدیدن اومده که از سال دیگه سنوات سختی رو از 10 سال به 5 سال کاهش میده من 4 سال سختی دارم تا سی سالم پر بشه بهم گفت سریع تا اخرسال اقدام کن که داره قانون عوض میشه من از مهر دارم پیگیری میکنم شماها هم زود اقدام کنید
توسط (140 امتیاز)
من از سه تا از شعب تامین اجتماعی تهران پرسیدم گفتن به احتمال هشتاد درصد این بند اجرایی میشه.گفتن چون سایر بنده ها تغییر نکرده از جمله مهمترین بند،بند 8 که در نهایت همون میانگین دو سال حساب میشه.گفتن این بند چون به تعداد محدودی تعلق میگیره اجرایی میشه.