در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
با سلام در صورت ترک کار توسط کارگر بدون نوشتن نامه کتبی فقط گفتن به صورت شفاعی به کارفرما.

 ترک کار بدلیل حذف حق ماموریت در قرارداد می باشد. بعد از حدود ۵ ماه  به اداره کار اعلام نمودم.

 آیا کل سنوات چندین سال مثلا ۸ سال کار به کارگر تعلق نمی گیرد؟ با تشکر
2 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
در ادامه عرایض دوستان؛ می بایست اضافه کرد بخشی از دستورالعمل شماره ۱۷ روابط کار وزارت کار اخیراً ابطال شده است.
پرداخت مزایای پایان کار به کارگری که ترک کار کرده است، منع قانونی ندارد.
براساس رأی شماره‌های ۱۳۴۷ ، ۱۳۴۸ ، ۱۳۴۹ هیأت عمومی دیوان عدالت اداری " با توجه به اینکه حکم قانونی مبنی بر منع پرداخت مزایای پایان کار به کارگری که ترک کار کرده است وجود ندارد و مقنن در ماده ۴۱ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور مصوب سال۱۳۹۴، دو تبصره ۴ و ۳ به ماده ۷ قانون کار الحاق کرده است و در تبصره ۴ ماده ۷ قانون کار مقرر شده است که: «کارفرمایان موظفند به کارگران با قرارداد موقت به نسبت مدت کارکرد، مزایای قانونی پایان کار را به ماخذ هر سال یک ماه آخرین مزد پرداخت نمایند.»
بنابراین پرداخت مزایای پایان کار و سنوات پایان خدمت ولو به نسبت ایام کارکرد از جمله وظایف کارفرما است، با توجه به مراتب تصویب بندهای ۵ و ۴ دستورالعمل شماره ۱۷ روابط کار معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از این جهت که منع قانونی وجود ندارد از حدود اختیارات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خارج است و با قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور مغایرت و ابطال می‌شود."
بنابراین به کارگری که ترک کار کرده است نیز به تناسب کارکرد سنوات تعلق خواهد گرفت.