در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (180 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشيد

اول از همه خيلي ممنون بابت اينكه تمامي سوالات قبلي بنده در اسرع وقت جواب داديد

بنده در جايي  تا اواسط امسال كار ميكردم و الان كه فيشهاي حقوقي چك ميكنم ميزان حقوق خالص پرداختني سال ٩١ با واريزي هاي بانكم در اون سال كلا متفاوت و بررسي كردم اون ميزاني كه كمتر از فيش به حسابم واريز شد ميزان بيمه كارفرما بوده كه ايشون از من كم ميكرده.

براي شكايت چه مراحلي بايد طي كنم و ايا تمامي فيش هاي سال ٩١ كه اينطور پرداخت كنند نياز موجود باشه؟

باسپاس از شما
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

در صورتیکه قرارداد داشته اید و فیش حقوق نیز داشته اید و رقم پرداختی حقوق کمتر از فیش حقوقی می باشد می بایست به اداره کار مربوطه مراجعه نموده و نسبت به ثبت دادخواست و الزام کارفرما به پرداخت مابه التفاوت حقوق خود اقدام نمائید.